SA-huutokauppa

Puolustusvoimien huutokauppa, Tampere

9.10.2024 klo 9.00

Lisätietoja julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia huudetaan Kalkussa Tampereella keskiviikkona 9.10 2024. Alueen portit aukeavat kello 8 ja huutokauppa käynnistyy kello 9. Huutokauppaan voi osallistua vain tapahtumapaikalla. Materiaali on nähtävillä ennakkoon alueella tapahtumaa edeltävänä päivänä, tiistaina 8 lokakuuta kello 9–15.

Huudettava materiaali

Huutokaupattava materiaali myydään aina romuksi merkittynä sen kunnosta riippumatta. Materiaali on sellaista, joka ei kuntonsa tai muiden syiden vuoksi sovellu enää sotilaskäyttöön.

SA-kaupan erillismyynti
SA-kaupan erillismyyntipisteellä Puolustusvoimien käytöstä poistamaa materiaalia myydään kiinteällä hinnalla. SA-kaupan myyntiteltasta löydät muun muassa vaatetusmateriaalia, erilaisia työkaluja ja polkupyöriä. Erillismyyntipiste on avoinna tiistaina 8.10 kello 9–15 ja keskiviikkona 9.10 kello 8–16.30.

Rekisteröityminen
Huutokaupassa rekisteröidytään huutajaksi. Rekisteriä käytetään huutokaupan sujuvoittamiseksi, eikä tietoja luovuteta eteenpäin. Voit nopeuttaa rekisteröintiä tulostamalla sivuiltamme löytyvän rekisteröintilomakkeen ja ottamalla täytetyn lomakkeen mukaasi tapahtumaan.

 

 

Sijainti

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa Kalkku, Tampere
Milloin: 9.10.2024 klo 9, portit aukeavat klo 8
Missä: Petsanpuisto 22, 33330 Tampere
Materiaalin ennakkonäyttö: 8.10.2024 klo 9–15

Lisätiedot: julkaistaan myöhemmin

Kuvia huutokaupattavista kohteista