SA-huutokauppa

Puolustusvoimien huutokauppa, Tampere

15.5.2024 klo 9.00

Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia huudetaan Kalkussa Tampereella keskiviikkona 15. toukokuuta 2024. Alueen portit aukeavat kello 8 ja huutokauppa käynnistyy kello 9. Huutokauppaan voi osallistua vain tapahtumapaikalla. Materiaali on nähtävillä ennakkoon alueella tapahtumaa edeltävänä päivänä, tiistaina 14. toukokuuta kello 9–15.

Huudettava materiaali
Huudettavana on noin 350 kohdetta. Myynnissä on muun muassa noin 40 ajoneuvoa, kuten kuorma-, paketti- ja henkilöautoja sekä moottorikelkkoja, mönkijöitä ja moottoripyöriä. Lisäksi myynnissä on runsaasti erilaista korjaamo- ja kuljetusalan materiaalia sekä varaosia. Lista huudettavasta materiaalista julkaistaan sivuillamme viimeistään huutokauppaviikolla. Muutokset luetteloon ovat mahdollisia. Huutokaupattava materiaali myydään aina romuksi merkittynä sen kunnosta riippumatta. Materiaali on sellaista, joka ei kuntonsa tai muiden syiden vuoksi sovellu enää sotilaskäyttöön.

SA-kaupan erillismyynti
SA-kaupan erillismyyntipisteellä Puolustusvoimien käytöstä poistamaa materiaalia myydään kiinteällä hinnalla. SA-kaupan myyntiteltasta löydät muun muassa vaatetusmateriaalia, erilaisia työkaluja ja polkupyöriä. Erillismyyntipiste on avoinna tiistaina 14. toukokuuta kello 9–15 ja keskiviikkona 15. toukokuuta kello 8–16.30.

Rekisteröityminen
Huutokaupassa rekisteröidytään huutajaksi. Rekisteriä käytetään huutokaupan sujuvoittamiseksi, eikä tietoja luovuteta eteenpäin. Voit nopeuttaa rekisteröintiä tulostamalla sivun alalaidasta löytyvän rekisteröintilomakkeen ja ottamalla täytetyn lomakkeen mukaasi tapahtumaan.
Huutokaupan ehdot lisätään myyntiluettelon julkaisun yhteydessä.

Lataa

Huutokauppaluettelo
Rekisteröintilomake
Tietosuojaseloste
Privacy notice

Sijainti

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa Kalkku, Tampere
Milloin: 15.5.2024 klo 9, portit aukeavat klo 8
Missä: Petsanpuisto 22, 33330 Tampere
Materiaalin ennakkonäyttö: 14.5.2024 klo 9–15

Lisätiedot: jalkikasittelymyynti@millog.fi

Kuvia huutokaupattavista kohteista